הרשמה לסמסטר א' תשפ"ה תפתח ב- 11.02.2024
ניתן לבצע הרשמה דרך אתר האוניברסיטה בהרשמה אונליין
בחינות כניסה יתקיימו בתאריכים המפורסמים באתר הרשמה. הרשמה לבחינות כניסה מתבצעת דרך אתר ההרשמה - רישום לבחינות כניסה חוגיות.

מדריך לנרשמים - שנה"ל תשפ"ה:

תואר ראשון - תשפ"ה

פורסם ביום 20.03.2024 מתווה קבלה חדש למועמדים לתואר ראשון החל משנה"ל תשפ"ה
קבלה על פסיכומטרי בשילוב עם הבגרות (יחס 1:2):
חתך 580 כאשר טווח המתנה מינימאלי הוא 500.
קבלה ללא בחינה פסיכומטרית בהתאם לאחת מהחלופות הבאות:
מועמדים שלא נבחנו בבחינה הפסיכומטרית יוכלו להתקבל באחת מהחלופות הבאות על סמך נתוני הבגרות:
א. ממוצע בגרות עם הבונוסים הוא 100 ומעלה.
ב. ממוצע בגרות במקצועות הלשוניים והספרותיים, ערבית, עברית, אנגלית, צרפתית, גרמנית וכו', ללא הבונוסים הוא 80
    ומעלה.
ג. מועמד/ת בעל/ת זכאות לבגרות (מותנית ב- 4 יחדות במקצוע הערבית ומעלה וציון מינימאלי של 85 בבחינה).
ד. מועמד/ת מעל גיל 30 +  בעל/ת זכאות לבגרות בממוצע 75 ומעלה.
ה. מועמד/ת בעל/ת תואר ראשון מאוניברסיטה בארץ ובעולם, ללא קשר למקצוע הנלמד ולממוצע של התואר.

הערה: כל המועמדים בשתי האפשרויות (לפי חתך או רק בגרות) חייבים בגרות בערבית, 3 יחידות ומעלה בציון מינימאלי 80, למעט בחלופה ג' שבאפשרות השנייה.

מקרים מיוחדים:
מועמדים מתאימים שאין להם בגרות בערבית יזומנו לראיון אישי. אם יוחלט לקבלם, לאחר ראיון, הם יתקבל על תנאי ממוצע כללי 80 ומעלה של כל חובות שנה א' (בתנאי שהציונים בכל הקורסים מעל 70).

תואר שני - תשפ"ה
תואר שלישי - תשפ"ה